97123
Friterat : konsten att fritera allt! / av Paul Kühlhorn & Eva Liljefors ; foto: Bianca Brandon-Cox ; [faktagranskning: Malin Sandström]
Omslagsbild
Av: Kühlhorn, Paul
Utgivningsår: 2019
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Norstedt
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Totalt antal lån: 2
Antal lån i år: 2
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
En bok med recept på friterat. Om hur man bäst friterar klassiker som pommes frites, chicken nuggets, lökringar och munkar, men också mer ovanliga råvaror som ostron och avokado. Om vad som händer på en kemisk nivå när man friterar, hur man viker vårrullar, på vilket sätt man skär perfekta pommes frites och hur man panerar. Även recept på tillbehör som såser, dippar och sallader.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

3787
Av: Andersson, Gun-Britt
Av: Jardhammar, Kent
55841
Av: Drennan, Matthew
66500
Av: Lundin, Cecilia
37264
Av: Zäll, Frederik
16318
Av: Farrow, Joanna
36632
Av: Baugniet, Rebecca
75064
Av: Lemke, Lisa
94672
Av: Linder, Jens
32522
Av: Schatz, Bengt-Arne
88825
Av: Cramby, Jonas
2019
Av: Philpott, Don
Av: Philpott, Pam
59542
Av: Nordström, Tina
Av: Eriksson, Leif
7551
Av: Bergenström, Anna
Av: Bergenström, Fanny
24537
Av: Rasmusson, Birgitta
26208
Av: Ahlberg, Monika
10455
Av: Hovenäs, Susanne
Av: Wilk, Katarina
33321
Av: Wesslén, Annika

Språk

Alex författarlexikon

Loading...

Taggar

Rättviks bibliotek

Se startsidan för öppettider

Boda närbibliotek

Se startsidan för öppettider

Ore närbibliotek

Se startsidan för öppettider