Evenemang

Evenemang på Kulturhuset och Närbiblioteken

Kulturhuset och Närbibliotekens evenemangskalander presenteras i samarbete med Visit Dalarna. Klicka på respektive rubrik eller bild för att få mer information. 

 

 

 position: relative; left: 50px;Rättviks kulturhus

 Storgatan 2, 795 80 Rättvik

Rättviks Kulturhus är centrum för kulturverksamheten i Rättvik och inrymmer ett bibliotek, ett bildarkiv, en konsthall och ett naturmuseum. Här arrangeras det program för alla åldrar såsom barnteater, konserter, bildvisningar, föredrag och utställningar. Klicka på bilden för att se alla roliga evenemang!

 

 

 

Boda närbibliotek

 Boda Ingelsgatu 2, 795 96 Boda Kyrkby

Boda närbibliotek ligger i Boda hus och er en av två närbibliotek inom Rättviks kommun. Här arrangeras oftast skapardagar, pyssel och annat roligt för alla åldrar. Klicka på bilden för att se alla roliga evenemang!

 

 

 

 

Ore närbibliotek

Strandvägen 14, 790 70 Furudal

Ore närbibliotek ligger i Furudal, vid Orestrand, och en av två närbibliotek inom Rättviks kommun. Här arrangeras det föreläsningar, föredrag, pyssel, skapardagar och mycket annat roligt för alla åldrar. Klicka på bilden för att se alla roliga evenemang!

 

 

 

 

 

DigidelCenter Rättvik

Digidels Facebook! För att se kommande aktiviteter, klicka här!

Varmt välkommen till Rättvik kommuns DigidelCenter. Här kan du få hjälp att hantera din digitala vardag. Varje medborgare ska utifrån egna behov kunna lära sig mer om dels olika digitala tjänster och uttryck dels hur digitaliseringen påverkar samhällets utveckling och människan som individ. Alla åldrar är välkomna och all verksamhet är avgiftsfri för dig som vill delta!

 

 

 

Språk

Öppettider

Evenemang i Rättvik

Visas i samarbete med Visit Dalarna.