Rättviks kulturhus logotyp

Bibliotek

Välkommen till Rättviks tre bibliotek - en del av Dalabiblioteken

Rättviks bibliotek består av Rättvik bibliotek, Boda bibliotek och Ore bibliotek. Rättviks tre bibliotek är en del av Dalabiblioteken, vilket är ett samarbete mellan alla folkbibliotek i Region Dalarna.

I alla lokaler finns det trådlöst nätverk, IT-utrustning och alla medier är gratis att använda och låna.

Mer om varje bibliotek

För mer information om varje bibliotek, kontaktuppgifter och deras adress klicka på ”våra bibliotek” i den högra meny. Det går även att klicka på denna länk Öppnas i nytt fönster. som tar dig till samma sida i en ny flik.

Dalabiblioteken

För att söka i bibliotekens katalog gå in på dalabiblioteken.se eller följ denna länk som tar dig vidare till dalabiblioteken.se i en ny flik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

På Dalabibliotekens webbplats kan du söka och reservera alla olika medier som alla bibliotek i hela Dalarna har. Du har även möjlighet att låna om, se dina lån och ta dig vidare till alla andra tjänster som Dalabiblioteken erbjuder.

Kontakta biblioteket
Som registrerad har du i och med dataskyddsförordningen ett antal rättigheter. För mer information om hur Rättviks kommun behandlar dina personuppgifter, besök Behandling av personuppgifter i Rättviks kommun. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länken öppnas i en ny flik.

Öppettider

Använda bibliotek